Contact
Contact

Corona Beeldtechniek

Specialisten in reparatie van
Foto - Film en Audio - Video

Het bedrijf

De activiteiten omvatten reparaties binnen- en buiten garantie aan foto-videoapparatuur en merkoriginele autonavigatiesystemen voor dealers en consumenten.

Door speciaal opgeleide technici wordt de aangeboden apparatuur met gebruikmaking van moderne meet- en regelapparatuur op deskundige en professionele wijze hersteld.

               
Vanwege de steeds sneller gaande technische ontwikkelingen wijzigt het aanbod aan te repareren toestellen voortdurend. Regelmatige training van technici op nieuwe merken en modellen is noodzakelijk om hierin up to date te blijven.

Corona Beeldtechniek is gevestigd in Almere, centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar.
Ruime gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

Historie:

In 1983 werd gestart met de reparatie van de traditionele mechanische camera´s, (evenals de voor die tijd toen zeer moderne electronisch gestuurde camera´s), (zoom) objectieven, flitsers, dia- en (geluids)filmprojectoren.

Door diverse overnames werd in de loop der jaren de onderdelenstock en service-documentatie aangevuld en uitgebreid zodat, indien voor een bepaald model door de fabrikant geen onderdelen meer geleverd worden, er toch nog gerepareerd kan worden.
                             
Met name voor analoge apparatuur blijkt dit nog steeds van groot belang.

Gaandeweg werd ook steeds vaker audio- en videoapparatuur w.o. beamers ter reparatie aangeboden.
Na reeds jarenlange specialisatie op het herstellen van optiek werd autorisatie verkregen voor het herstellen van Sigma, Kowa en Byomic producten.
Voorts werd gestart met het herstellen en reviseren van merkoriginele autonavigatiesystemen.
Deze uitbreiding van activiteiten en toenemende groei maakte vervolgens een groter en efficiënter bedrijfspand noodzakelijk.

Begin 2006 werd een nieuwgebouwd bedrijfspand in gebruik genomen op het bedrijventerrein Hogekant langs de A6 in Almere.